Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Измийте ягодите, подсушете ги добре и махнете дръжките. Нарежете половината от тях на едри парченца и ги сложете в тенджера, а останалите накълцайте на дребно и ги добавете към тях. Почистете лютата чушка и махнете семките. Накълцайте я добре, прибавете го с джинджифила към ягодите и разбъркайте добре. Смесете всичко с желиращата захар и го сложете на котлона да заври. Гответе в продължение на около 7 минути. Проверете гъстотата на конфитюра. Ако е стегнала, добавете черния пипер.
Изсипете в бурканчета и затворете добре.
Сподели или принтирай рецептата