Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Шоколадова основа
Глазура за декориране
Отделете белтъците от жълтъците.
Изсипете кокосовото мляко в подходящ съд и го оставете да заври, разтворете кувертюра в него. Охладете го. Разбийте маслото и постепенно добавяйте жълтъците и шоколада. Отделно разбийте белтъците със захарта. След това изсипете и брашното. Смесете всичко заедно.
Покрийте тава с хартия за печене и разпределете сместа равномерно и печете при около 150 ° C за 10-15 минути.
Изрежете звезди с различни размери. За глазурата разбъркайте белтъка и пудрата захар с бъркалка до получаване на гладка смес. Изсипете пош за шприц и украсете с него звездите, оставете да изсъхнат. Слепете звездите като най-големите сложите за основа, за да направите коледно дърво.
Сподели или принтирай рецептата