Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото:
За пълнежа:
Ще ви трябват и:
За тестото замесете всички съставки и оставете в хладилник за 1 час. Разточете го на 2 мм върху на набрашнена повърхност и поставете в леко намазаните с масло форми. Омесете отново останалото тесто и разточете отново дебелина 2 мм и изрежете звездите с по-малкия диаметър.
За пълнежа нарежете на кубчета фино сухите плодове, смесете със сладкото и разпределете върху тестото във формите. Сложете от малките звездички в центъра (като капаче) и поръсете с кафява захар.
Печете на 180 ° C за около 15–20 минути.
Сподели или принтирай рецептата