Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото (за приблизително 22 броя)
За кокосовия топинг:
Намазнете правоъгълна форма (приблизително 22 х 22 см) или я покрийте с хартия за печене. Разтопете кокосовото масло, смесете с водата, брашното, какаото, захарта и солта и разпределете равномерно в тавата за печене. Оставете тестото да стегне в хладилника за един час. След това се пече 30 минути в предварително загрята фурна на 175 ° C горещ въздух и след това отново се охлажда.
За кокосовата глазура бавно задушавайте кокосовото мляко със захарта и рома в продължение на 20 минути. След това добавете кокосовите люспи. Разпределете сместа върху охладеното тесто и охладете отново. Гарнирайте с шоколад и натрошени шам-фъстъци. Нарязва на парчета или барове с размер на хапка.
По желание: украсете с шоколадова глазура.
Сподели или принтирай рецептата