Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За 1 торта с диаметър 15 см.
За крема: (1 чаша = 250 мл. напр. кофичка кисело мляко)
За украсата:
За блата разбийте яйцата със захарта за няколко минути, докато се образува плътен бял крем. Смесете брашното с бакпулвера. Издълбайте един ананас. Смесете плодовата каша с узрелите банани и пасирайте. Добавете олиото, плодовото пюре, брашнената смес, ядките, канелата и сърцевината на ванилията.
Постелете три тави с диаметър 18 см. с хартия за печене. Разпределете сместа равномерно и печете в предварително загрята фурна на 175 °C за 40 минути. След това извадете от формата докато е още горещ и оставете да изстине.
За крема разбийте кравето масло с крема сиренето в кухненския робот. Добавете пудрата захар. Разбъркайте с малко кокосово мляко. Измийте био лимона с гореща вода, настържете кората на половин лимон и разбъркайте в крема.
Изсипете крема в шприц. Поставете точици върху тортата и поставете блатовете един върху друг. Сервирайте тортата, украсена с много кокосови стърготини, лентички сушени ананас и манго, киви (нарязано на резенчета) и свежо цвете.
Сподели или принтирай рецептата