Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За поръсване:
Сложете овесените ядки, кокосовото мляко и водата да заврат на силен огън. Добавете захарта, разбъркайте и оставете да къкри на слаб огън за 15 минути, докато овесените ядки омекнат.
Междувременно отрежете краищата на портокала. Отстранете останалата кора с нож, нарежете на парченца.
Нарежете мангото диагонално, покрай костилката. Отделете меката част от кората (ако желаете, можете да направите решетъчен разрез, за да направите кубчета). Направете същото и от другата страна на мангото. Извадете вътрешността и отделете костилката.
Обелете банана и го нарежете на парченца.
Изсипете меките сварени овесени ядки в 2 купи и гарнирайте. Поръсете със захар и кокосови стърготини, украсете с фъстъчено масло, портокал, и ядки.
Сподели или принтирай рецептата