Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 торта ø 24 см | 1 час {без време за изстиване}
За блата:
За кокосовия крем:
За крема от манго:
За гарниране:
За безглутеновите бисквити, замесете всички съставки на ронливо маслено тесто. Разстелете го върху хартия за печене (алтернативно изрежете бисквити, ако не искате да приготвяте сладкиш с манго и кокос) и печете в предварително загрята фурна на 175 ° С с горещ въздух за около 12 до 15 минути.
След това оставете да се охлади и начупете на фини парчета. Разтопете кравето масло, смесете го с бисквитените трохи и го притиснете към дъното на 24 см форма за печене с падащо дъно. Охладете в хладилника {за около 30 минути}.
За кокосовия крем разбъркайте маскарпоне, нискомаслената извара, тръстиковата захар, ваниловата сърцевина, кокосовите стърготини и рома до гладка смес. Пригответе желатина според инструкциите на опаковката и го добавете в крема. Разпределете крема равномерно върху охладената торта.
За крема от манго обелете мангото, отстранете сърцевината и ги пасирайте гладко. Добавете канелата, захарта и сърцевината на ванилията. Пригответе желатина според инструкциите на опаковката и добавете. Разпределете крема с манго върху кокосовия крем и поставете тортата в хладилник за една нощ. Гарнирайте с физалис, червен портокал, кокосови стърготини, розмарин и лимонови кръгчета преди сервиране.
Сподели или принтирай рецептата