Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Разрежете тиквата, почистете от семките, нарежете на парчета, обелете я, след което я настържете в купа. Към тиквата прибавете фина захар Захира, галета, стафиди, смлени орехи, канела и сух джинджифил. Разбъркайте съставките много добре. Готовата плънка оставете в страни, разтелете корите за баницата и всеки 2 кори намажете с разтопено масло, разпределете плънката, завийте на руло и поставете право в правоъгълна тава покрита с хартия за печене. Процедирайте така до изчерпване на количествата, подредените рула намажете обилно с разтопено масло и печете на 170 градуса до златист загар.
Сподели или принтирай рецептата