Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тарта (диаметър 31 см)
За украсата:
Смесете бадемовото брашно, кокосовите стърготини и солта с кухненския робот. Постепенно добавете захарта, кокосовото масло и студената вода, оставете машината да работи, докато се образува тесто.
Разпределете тестото във формата за тарта – възможно най-равномерно, оставете го в хладилника. Междувременно пригответе пълнежа:
Смесете кокосовото мляко, шоколада и ванилията. Оставете сместа да заври на слаб до умерен огън, като бъркате непрекъснато. Поръсете с агар-агар и продължете да варите, като разбърквате, за 2 минути.
Изсипете сместа в охладена тарт кора. Оставете в хладилник да стегне за поне 3 часа.
Декорирайте щедро с маракуя, ядливи цветя и кокосови стърготини. Сервирайте.
Сподели или принтирай рецептата