Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
В подходящ съд смесвате брашното, бадемите, разтопеното масло, пудра захар, сол, кора от лайм и мляко, за да се образува гладко тесто. След това увийте в прозрачно фолио и оставете в хладилника за 3 часа.
Разточете дебелина 4 мм върху леко набрашнена повърхност и изрежете звездички с формичките. Поставете ги върху хартия за печене и печете в предварително загрятата фурна на 180 ° C за около 10 минути, след което оставете да изстинат. За глазурата смесете лимонов сок и пудра захар до получаване на хомогенна смес. Потопете или намажете звездите в глазурата и оставете леко да изсъхнат.
Сподели или принтирай рецептата