Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Сложете чаши във фризера за около 10 минути. Разтопете нугата с кокосовото масло на водна баня. Загрейте захарта със 150 мл. сметана, добавете кравето масло и разбъркайте до гладкост.
Разделете шушулката ванилия по дължина и изстържете вътрешността. Сварете млякото с шушулката ванилия и вътрешността. Извадете шушулката ванилия и разбъркайте 2/3 от карамеления крем и останалата нуга. Оставете да изстине и разбъркайте с 10 кубчета лед.
Потопете горния ръб на чашите и оставете нугата да се сгъсти за кратко върху чашата и залепете малките брецели към ръба на чашата с нуга.
Разбийте останалата сметана до твърдост. Разпределете шейка в чашите. Отгоре сложете крема и поръсете с останалия карамелен крем. Поставете карамелените пръчици и сервирайте веднага.
Сподели или принтирай рецептата