Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Измийте ягодите и отстранете дръжките. Нарежете измитите ягоди на малки парченца и ги сложете заедно със сока от био лимона и желиращата захар в тенджера, покрийте и оставете в хладилника за 3 часа, за да пусне плода сок.
Пасирайте сместа от ягоди и желираща захар с ръчен пасатор. Загрейте ягодовото пюре и гответе 4 минути при непрекъснато бъркане. Добавете джина и разбъркайте.
Направете желиращ тест и веднага напълнете в подготвени стерилизирани буркани.
Съвет: Ако не харесвате фините семки на ягодите, прекарайте пюрето през сито преди да го обработвате.
Сподели или принтирай рецептата