Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото:
За крема с прясно сирене:
За декорацията: грейпфрут, лимон и свежи цветя
За тестото разбийте яйцата със захарта в кухненския робот. Смесете брашното с бакпулвера и ядките. Добавете ваниловата сърцевина, олиото, заквасената сметана и шоколадово-ореховия ликьор в сместа.
Намажете тава с краве масло. Изсипете сместа за сладкиша във формата и печете в предварително загрятата фурна на 175 ° C горещ въздух за един час (направете тест с клечка).
За крема с прясно сирене разбийте всички съставки в кухненски робот за няколко минути, докато се образува въздушна маса. Изсипете крема в шприц за украса.
Разполовете сладкиша на две на дължина. Поставете крема на точки върху основата на сладкиша и поставете половинките една върху друга. Също така намажете сладкиша и украсете с пресен грейпфрут и лимонови кръгчета и цветя.
Сподели или принтирай рецептата