Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Сложете почистения, ситно нарязан ревен да заври в голяма тенджера с вода и варете на среден огън за около 20 минути, докато се разпадне. Разбъркайте с 1 кг. захар за сироп. Ако желаете, добавете 1 връзка мента в тенджерата и оставете ревена и захарта да престоят на стайна температура за 3 до 4 часа.
Прецедете сока през цедка, оставете да заври и гответе за 3 минути. Разсипете в стерилни бутилки, докато е още горещ, затворете плътно и съхранявайте на хладно място.
Разреждане: 1 част сироп + 6 части вода, Съхранявайте в хладилник след отваряне и консумирайте бързо.
Съвет: Разсипете останалото плодово пюре в чаши, съхранявайте в хладилник и сервирайте с кисело мляко.
Сподели или принтирай рецептата