Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Изплакнете и изтръскайте листата от маточина. Разтворете захарта за сироп в гореща вода, варете, докато разтворът стане бистър и изсипете върху листата. Охладете листата в захарния разтвор за 48 часа.
Прецедете сиропа през фина цедка, напълнете в стерилни бутилки, затворете плътно и съхранявайте на хладно място.
За по-дълъг срок на годност сварете сиропа за 3 минути преди бутилиране.
Разреждане: 1 част сироп + 6 части вода
Съхранявайте в хладилник след отваряне и консумирайте бързо.
Сподели или принтирай рецептата