Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Изтръскайте добре цветовете и отстранете по-дебелите стебла. Загрейте вода и разтворете захарта за сироп в горещата вода, варете, докато разтворът стане бистър. Изсипете захарния разтвор върху цветовете. Охладете сместа в захарния разтвор за 48 часа.
Прецедете сиропа през цедка, варете 3 минути, напълнете го още горещ в стерилни бутилки, затворете плътно и съхранявайте на хладно място.
Разреждане: 1 част сироп + 6 части вода
Съхранявайте в хладилник след отваряне и консумирайте бързо.
Сподели или принтирай рецептата