Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За 1/2 тава
Бавно разтопете маслото и горчивия кувертюр в съд за разтопяване на водна баня, оставете леко да се охлади.
Разбийте яйцата, кафявата захар и кората от портокал около 7 минути с ръчен миксер на пяна, след това добавете сместа с маслен кувертюр и разбъркайте добре. Смесете царевичното брашно с лешниците и също добавете. Разпределете масата върху тавичка, покрита с разделителна хартия за печене, на височина 2 cm.
Печете в предварително загрята фурна на 180 °C (отгоре / отдолу) на средното ниво около 25 минути. Оставете да изстине.
Обърнете сладкиша върху разделителна хартия за печене, намажете дебело с горещия мармалад от френско грозде, нарежете и поръсете с лешници.
Сподели или принтирай рецептата