Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото
Освен това
Смесете брашното, орехите, какаото на прах, пудрата захар и ваниловата захар. Добавете маслото на кубчета и яйцето.
Омесете гладко тесто. Завийте с прозрачно фолио и оставете да се охлади за поне 1 час. Загрейте фурната до горе и отдолу.
Оформете тестото на малки топчета, поставете върху тава, застлана с хартия за печене и поръсете 1/3 от бисквитите с шамфъстък и 1/3 с лешници. Останалата трета част се украсява след това.
Печете в предварително загрятата фурна на средната решетка при 180 ° C (конвекция) за около 18 минути (в зависимост от размера на топчетата). Оставете да се охлади и намажете останалите топчета със златен прах.
Сподели или принтирай рецептата