Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Съставки (за около 40 броя)
Начупете шоколада на квадратчета. Нарежете ядките на едро с нож.
Поставете брашното, какаото, захарта и половината шоколад с бакпулвера и солта в кухненски робот и омесете фино. Постепенно прибавете яйцата и накрая подправките.
Поставете тестото върху набрашнена повърхност и разточете. Омесете с парченцата шоколад и ядките. Разделете тестото наполовина и оформете две равномерни, дълги рула. Печете рулата от тестото в тава, застлана с хартия за печене, за 25 минути при 180 градуса. Извадете от фурната и оставете да се охладят за кратко. Използвайте нож за хляб, за да изрежете кантучини с дебелина приблизително 1 см. Печете отново 5 - 7 минути.
Съвет: ако искате, можете да потопите кантучините в шоколад.
Сподели или принтирай рецептата