Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Съставки за около 50 броя
Загрейте фурната до 175 °C с горен и долен реотан и подгответе 2 тави с хартия за печене.
Разбийте яйцата със солта и захарта за около 5 минути.
Смесете какаото с брашното, бакпулвера и нишестето, пресейте внимателно и добавете към яйчената смес.
Сипете шоколадовото тесто в сладкарска торбичка или плик за замразяване и отрежете малък връх.
Върху подготвената тава, изцедете равен брой кръгчета с ширина около 2 см на известно разстояние едно от друго.
Изпечете бисквитите в предварително загрятата фурна за около 10-12 минути и след това оставете да изстинат напълно.
Смесете мармалада от кайсии с рома и залепете по 2 бисквити с 1-2 чаени лъжички от мармалада.
Най-добре е бисквитите да изсъхнат добре в хладилника.
Разтопете тъмния шоколад на ниска температура или пригответе глазурата за шоколад според инструкциите на опаковката.
Внимателно поставете бисквитите Сахер върху вилица, потопете ги напълно в шоколада и оставете да изсъхнат добре върху лист хартия за печене.
Бисквитите Сахер могат да се съхраняват в кутия за бисквити за около 2-3 седмици.
Сподели или принтирай рецептата