Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Разтопете шоколада на водна баня.
Разделете жълтъците от белтъците.
Разбийте белтъците до твърд сняг. Смесете заедно мекото масло, кафявата захар и жълтъците до кремообразно състояние. Разбъркайте течен топъл шоколад в сместа масло-захар-яйчен жълтък. Добавете брашното към разбития белтък.
Загрейте фурната до 180 ° отгоре и отдолу. Разпределете сместа върху тава, застлана с хартия за печене, и печете около 20 минути. Направете тест с клечка. Оставете сместа да се охлади, изрежете звездите, подредете ги една до друга, украсете ги с глазура, а на върховете сложете перли. Оставете глазурата да изсъхне и подредете една върху друга.
СЪВЕТ: Останалата част от тестото може да се използва за сладкиши.
Сподели или принтирай рецептата