Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Налейте сока от червени боровинки със сока от нар и червеното вино в голяма тенджера. Отрежете един био портокал наполовина. Едната половина изцедете, другата половина измийте и нарежете на резенчета. Отрежете нара също наполовина и изцедете едната половина. От другата половина отделете зрънцата. Добавете сока от плодовете, портокаловите резенчета и зрънцата от нара в течността. Отделете сърцевината на една ванилова шушулка и заедно с подправките я сложете в тенджерата.
Загрейте сместа на среден огън за около 15 минути. Внимание: Виното не трябва да завира!
Свалете тенджерата от котлона и оставете да дръпне най-малко два часа. Напълнете болето в чаши и сервирайте гарнирано със стръкчета розмарин.
Алтернативно: Оставете болето да изстине и сервирайте обилно гарнирано с кубчета лед и стръкчета розмарин като небрежен коктейл.
Сподели или принтирай рецептата