Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Смесете пшеничното брашно, 80 г органична кристална захар, бакпулвера, солта, маслото и киселото мляко на гладко тесто. Завива се в хартия за печене и се оставя за 1 час.
Междувременно загрейте фурната до 180°C.
Измийте, почистете и нарежете прасковите. Смесете филийките с царевичното нишесте. Разточете тестото на кръг върху хартия за печене. Поставете резените праскови в средата и прегънете тестото върху тях. Поръсете с останалата органична кристална захар и печете 35-40 минути.
Поръсете галетата с органична пудра захар и я сервирайте. Идеално се сервира с ванилов сладолед или бита сметана.
Сподели или принтирай рецептата