
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Изстържете шушулката ванилия и нарежете портокала на 6 или 8 парчета. Оставете водата да заври и залейте с ройбос чай. Добавете ваниловата шушулка, пулпата от ваниловата шушулка и пръчката канела и я оставете да престои за около 5-10 минути. Отстранете пръчката канела и шушулката ванилия. Добавете портокалов сок и оставете да заври.
Поставете кафява захар Захира на вкус в чашите и изсипете чая отгоре през сито. Поставете резенчета портокал в чашите и сервирайте горещ.
Съвет: добавете портокалов ликьор или портокалов ром за вариант с алкохол.
Сподели или принтирай рецептата