Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За дресинга:
Измийте ориза, сварете го в 400 мл подсолена вода, според указанията на опаковката. Изплакнете в студена вода и отцедете. Сварете едамамето в подсолена вода за 3-5 минути, изплакнете със студена вода, отцедете.
Измийте червеното зеле, срежете го наполовина, отстранете дръжката и нарежете на ситно. Почистете, измийте и нарежете репичките. Смесете с ½ ч. л. сол и ½ ч. л. захар за около 2 минути.
Измийте краставицата и я нарежете на фини ленти с белачка, навийте на руло. Измийте сьомгата. Отстранете кожата, ако има такава. Подсушете и нарежете на 1 см кубчета.
Изчистете авокадото, отстранете меката част до кората.
Обелете мангото, изрежете от костилката (внимавайте, хлъзгаво е!). Нарежете авокадото и мангото на кубчета.
За дресинга смесете соевия сос, захарта и олиото.
Разделете ориза в две купи, отгоре наредете съставките. Полейте с дресинга, поръсете с кресон и сусам, гарнирайте с половин лайм, уасаби, и джинджифил.
Сподели или принтирай рецептата