Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото
За крема
Разделете белтъците от жълтъците и разбъркайте жълтъците със захар на пяна (10 минути). Разбийте белтъците на сняг. Внимателно разбъркайте брашното и бакпулвера с лъжица. Накрая добавете белтъците. Изсипете във форма за печене с падащо дъно. Печете на 180 градуса горещ въздух за около 20-25 минути. Оставете тортата да се охлади напълно, преди да я разрежете.
За крема смесете добре всички съставки с изключение на битата сметана. Разбийте сметана до твърдост и я смесете с крема. Първо намажете крема върху основата на тортата, след това поставете втората част отгоре. Разпределете крема върху тортата и охладете за 30 минути. Украсете с плодовете и охладете за още 60 минути.
Сподели или принтирай рецептата