Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото:
За крема от страчатела:
Разбийте яйцата и захарта на пяна за няколко минути (в кухненския робот), докато се получи ефирна консистенция. Разтопете кравето масло. Начупете шоколада на парчета, добавете към кравето масло и го разтопете като разбърквате. Добавете разтопената шоколадово-маслена смес и рома в яйчената смес. Смесете брашното и бакпулвера с какаото. Постепенно добавяйте сухите съставки. Начупете орехите на едро и добавете на края.
Намаслете правоъгълна форма за печене и я поръсете с галета. Изсипете сместа и печете в предварително загрятата фурна на 175 °С с горещ въздух за 45 до 50 минути. {Направете тест с клечка!}
Настържете шоколада за крема. Смесете всички съставки с кухненския робот и охладете.
Охладете сладкиша след изпичане. След това изрежете правоъгълник за пълнежа в средата. Оставете сантиметър по ръба. Извадете тортата с лъжица, натрошете в купа и оставете настрана.
Изсипете крема в правоъгълната дупка и поставете тортата отгоре. Гарнирайте с орехи и сервирайте.
Съвет: Оформете кейк поп от останалата смес: смесете останалия пълнеж с останалите бисквитени трохи и охладете. Оформете на топки и ги глазирайте с шоколад.
Сподели или принтирай рецептата