Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За 20 броя
Тесто
Ганаш пълнеж
Хартия за печене
Форма за бисквитки
За бисквите - смесете всички съставки заедно и замесете в гладко тесто. Увийте в прозрачно фолио и оставете в хладилник за 2 часа.
Разточете тестото с дебелина 2 мм върху набрашнена повърхност, изрежете бисквити с кръгла назъбена формичка (диаметър 4 см) и ги поставете в тава, покрита с хартия за печене. Печете в предварително загрятата фурна на 180 ° C (горе / долу нагряване) на средната решетка за около 15 минути до златисто жълто. Оставете да се охлади.
За пълнежа нарежете горчивата кувертюра на ситно, оставете кафето на прах, сметаната и водата да заври и залейте горчивите парчета кувертюра. Оставете да престои за кратко, след което пюрирайте на ситно с ръчен пасатор. Охладете, докато се постигне кремообразна консистенция, след това я изсипете в пош за шприц и използвайте накрайник звезда. Оформете малка розичка върху бисквитката и завършете с половин орех.
Сподели или принтирай рецептата