Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото
За пълнежа
Топинг:
За тестото смесете добре всички съставки, омесете, оформете тестото на топка, увийте в прозрачно фолио и охладете за поне 1 час.
За пълнежа разбъркайте орехите, захарта и сока на портокала. Загрейте фурната до 180 ° отгоре и отдолу.
Набрашнете повърхността, на която ще обработвате тестото, за да не залепне. Нарежете тестото на осем като се стараете да са равни, оформете на кръгли топки и разточете тънко. Изрежете триъгълници. (Съвет: използвайте нож за пица)
Напълнете със сместа от ядки и захар, навийте от широката към заострената страна и поставете в тава, застлана с хартия за печене. Поръсете с кафява захар. Печете около 20 минути на средната решетка до златисто кафяво.
Оставете кроасаните да се охладят и украсете с течен шоколад и крокан
Сподели или принтирай рецептата