Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Продукти за около 6 чаши по 250 ml
Сварете ябълковия сок с подправките, чая и джинджифила в голяма тенджера. Прецедете и махнете пакетчето чай. Обелете ябълките, отстранете семките и нарежете на малки парченца и поставете с лимоновия сок в тенджера. Загрейте и сварете, докато ябълките омекнат. Добавете желираща захар и след това оставете да ври 4 минути, като бъркате.
Пробвайте желето. Накрая добавете рома. Свалете тенджерата от котлона и веднага напълнете мармалада в буркани, измити с гореща вода. Затворете веднага и обърнете за 15 минути с капачката надолу.
Указание: В началото консистенцията на мармалада е малко по-течна и се сгъстява с охлаждането.
Сподели или принтирай рецептата