Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Количество: около 8 чаши, всяка чаша е 200 мл
Време на приготвяне: 15 минути
Измиваме малините, слагаме ги в тиган и ги намачкваме на пюре.
Добавяме лимоновия сок.
Добавяме желиращата захар и ги оставяме да заврят.
Оставяме ги да врят в продължение на 4 минути.
Откъсваме листенцата на мащерката от стръковете и към края на времето за варене ги добавяме към сладкото.
Изсипваме сладкото в предварително приготвени, чисти буркани.
Съвет: За приготвянето на малиновото сладко без семки са необходими около 300 г малини. За целта направените на пюре малини се прекарват през сито.
Сподели или принтирай рецептата