Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За приблизително 40 броя:
Загрейте фурната до 30° C горещ въздух. Подредете 2 тави за печене с хартия за печене. Разбийте маслото, захарта и ваниловата захар на пяна (приблизително 5 минути). Добавете яйцето на стайна температура. Смесете брашното и маковото семе. Бързо добавете разбитата сметана и изсипете тестото в шприц торбичка с накрайник във формата на звезда.
Не поставяйте твърде големи сладки върху тавите. Ако сместа трудно преминава, поставете за кратко шприц торбичката в 30-градусовата топла фурна. Това ще омекоти маслото и ще направи тестото по-лесно за шприцоване.
Загрейте фурната до 170 ° C и печете бисквитите за около 10-12 минути. Оставете да се охлади.
Намажете с нож сладко върху една бисквита, поставете отгоре втора бисквита и притиснете леко.
Пригответе какаовата глазура според инструкциите. Натопете бисквитите наполовина и ги оставете да изсъхнат върху хартия за печене. Могат да издържат за около 3-4 седмици, ако се съхраняват в уплътнен съд без достъп на въздух.
Сподели или принтирай рецептата