Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тесто:
За плънката:
Омесете всички съставки за краткото тесто и го оставете да почива в хладилника за 1 час. Отделете 2 с.л. от тестото, сложете останалото тесто в тавата за печене и пак го оставете да почива. За плънката, загрейте малините и малиновото сладко заедно. Добавете сокът от лимон. Добавете съдържанието на ваниловата чашка и ваниловата захар към сместа и и за малко го оставете да заври. Покрийте основата от краткото тесто с малиновата смес. Малко препечете лешниците и ги разпределете върху плънката заедно с останалото трошено кратко тесто. Печете в предварително загрята фурна на 175° C за 60 минути. Оставете тарта да почива около 2 часа след печене. Сервирайте поръсена с пудра захар.
Сподели или принтирай рецептата