Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Съставки (за около 20 бисквити)
Глазура:
Украса:
Нарежете студеното масло на парчета. Омесете маслото със захарта, водата, лимоновия сок, брашното, солта и лимоновата кора. С ръце оформете тестото на топка, когато омекне, оставете го да почине за кратко в хладилника. Разточете тестото върху набрашнена повърхност, докато стане дебело ¾ cm. С помощта на формичка за бисквитки изрежете от тестото кръгли или квадратни бисквитки, или във форма по ваш избор. Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 175 ° C в продължение на шест до осем минути. (Бисквитките не трябва да стават кафяви). След това ги оставете да се охладят.
За глазурата: разбъркайте пудрата захар с лимоновия сок и млякото до гладка смес. Глазирайте бисквитите с него и украсете с пресни лимонови кори и малко розмарин.
Сподели или принтирай рецептата