Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Загрейте малко вода в тенждера и добавете куркума на прах. Настържете джинджифила и добавете щипка индийско орехче на прах. Оставете течността да къкри при разбъркване, докато се образува твърда паста.
Загрейте млякото (може и ядково), смесете го с пастата от куркума и разбъркайте Смесете канелата, кардамона и кокосовото масло и оставете да ври няколко минути. Добавете кафява захар Захира и изчакайте да се разтвори. Подправете с щипка черен пипер.
Разделете златното мляко в чаши и сервирайте по възможност с млечна пяна (помагнете си с уред за млечна пяна). Поръсете с канела или куркума.
Сподели или принтирай рецептата