Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Поставете бисквитите Spekulatius (домашни или купени) в мултимелничка и смелете много фино. Колкото по-фино са смлени бисквитите Spekulatius, толкова по-гладък е кремът за мазане. Поставете трохите в купа и разбъркайте с подправките, пудрата захар и битата сметана. Разтопете маслото, добавете към масата и разбъркайте добре. Напълнете крема Spekulatius в чаши и съхранявайте в хладилника.
Съвет: Извадете от хладилника малко преди употреба, за да стане кремът по-кремообразен.
Указание: Кремът издържа около 2 седмици, с H-бита сметана до 4 седмици.
Сподели или принтирай рецептата