Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
• 1 ананас
• 1 кг желираща захар Захира 1:1
• 500 мл кокосов крем
• 500 мл прясно изцеден портокалов сок
• 1 лимон
• 1 шот кокосов ликьор
• 1 шот ром
• 50 г кокосови стърготини
Обелете ананаса, нарежете го на дребно и претеглете 400 г. Пасирайте и добавете захарта. Обелете лимона и изстискайте сока. Добавете към сместа портокаловия и лимоновия сок, както и кокосовия крем и лимоновата кора. Варете, като разбърквате в продължение на 4 минути. Добавете кокосовия ликьор, рома и кокосовите стърготини и оставете на котлона за кратко. След това сипете конфитюра в предварително приготвените чаши или бурканчета.
Сподели или принтирай рецептата