Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Почистения цвят от бъз поставте в тенджера и върху него изсипете захар Захира. Прибавете 2 л. хладка вода след, което нарежете лимоните и лайм на кръгчета и ги прибавете в тенджерата. Разбъркайте всичко в тенджерата много добре, след това отгоре поставете чиния и натиснете хубаво цвета от бъз, така че всичко да бъде под водата . Затворете с капак и поставете в хладилника за 24 часа. През няколко часа, разбърквайте добре и връщайте в хладилника. След като времето изтече прецедете през гивгир покрит с марля, след което бутилирайте.
Сподели или принтирай рецептата