Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Измий ягодите, отцеди добре и почисти. Половината пюрирай, а останалите нарежи на кубчета и разбъркай с желиращата захар.. Разрежи ваниловата шушулка с остър нож по дължина и добави половинките към сместа. Остави на хладно място за 1-2 часа.
Кипни плодовата смес като разбъркваш постоянно и остави да ври 4 минути. Провери дали сместа е желирана.
Дръпни тенджерата от котлона, извади шушулката на ванилията. Добави нарязания шоколад, разбъркай в сместа, изсипи бързо в предварително подготвените буркани и затвори добре.
Сподели или принтирай рецептата