Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За компота от ябълки на тиган отрежете ябълките наполовина, почистете семките и нарежете на фини кубчета. Смесете кубчетата от ябълките с фина кристална захар, сложете в горещ тиган и запържете 3 – 4 минути. Добавете стафидите и марципана и ги залейте с ром. Махнете тигана от котлона и оставете компота малко да изстине. За канеления крем добре разбийте всички съставки с бъркалка. Натрошете грубо карамелените бисквити с ръце. Разделете компота от ябълки на тиган в 4 стъклени чаши, върху компота разпределете 3 – 4 с.л. от канеления крем и гарнирайте с карамелените бисквити.
Сподели или принтирай рецептата