Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За 30 броя
Разбийте много добре белтъците със сол. Бавно добавете половината пудра захар и продължете да разбивате, докато белтъците станат на сняг.
Добавете бадемите, бадемовото брашно, изварата, царевичното брашно, останалата пудра захар и портокаловата кора, разбъркайте всичко заедно. Оформете на ръка топчета с диаметър приблизително 1,5 см и ги оваляйте в кокос, след това поставете върху тава, застлана с хартия за печене, и сложете в предварително загрятата фурна
Печете 180 ° C (горе / долу нагряване) на средната решетка за около 15 минути.
Сподели или принтирай рецептата