Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Продукти за тестото:
За декорацията:
Отделете жълтъците от белтъците. Смесете на крем кравето масло и 2/3 от кафявата нерафинирана захар. Постепенно добавете много бавно жълтъците. Разбъркайте рома, киселото мляко, сока и кората от портокала и лимона и кокоса.
Разбийте белтъците с останалата кафява нерафинирана захар до кремообразна консистенция и разбъркайте внимателно в маслената смес.
Пресейте брашното с бакпулвера и добавете към тестото. Изсипете във формата за кекс, загладете и печете в предварително загрята фурна на 150 °C за около 40 минути.
Намажете охладения сладкиш с мармалад, покрийте с резенчета портокал и украсете с кокосови стърготини.
Сподели или принтирай рецептата