Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За кнедлите:
За пълнежа:
За овалване:
Свари, обели и намачкай картофите. Смеси ги с всички съставки, за да получиш тесто. Разточи го и изрежете парчетата с размера на длан.
Подправи на вкус сладкото от слива с пудра захар, ром и канела и сложи по една ч. л. от него в средата на всяко парче тесто. Сгъни и здраво натисни по ръбовете.
Сложи кнедлите да се варят в продължение на 8 мин., след което ги извади без излишна вода и ги оваляй в запечената с масло галета. Поръси пудра захар и сервирай.
Сподели или принтирай рецептата