Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото:
За овалване:
За пълнежа:
Разбъркай с дървена лъжица всички съставки за тестото в купа и я сложи на студено в хладилника за 30 мин. Междувременно отстрани костилките от кайсиите и на тяхно място сложи бучките захар. След това “завий” плодовете в студеното тесто и ги сложи в леко осолена, вряща вода. Остави ги да врат в продължение на 8 минути, след това ги извади, отстрани водата и ги оваляй в галетата, предварително запечена в горещото масло. След това поръси кнедлите с пудра захар и сервирай.
Сподели или принтирай рецептата