Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Обелете лимона, след което го изцедете. Загрейте бялото вино, ябълков чай и ябълков сок с лимоновата кора и кафявата захар (не оставяйте да заври!). Добавете подправки (за предпочитане в запарка за чай). Обелете ябълките, нарежете на осминки и ги оставете на средна степен. Намалете температурата и оставете всичко да престои около час. Отстранете подправките и ябълките. В зависимост от вашия вкус и желаното съдържание на алкохол, добавете калвадос и сервирайте в чаши.
Съвет: Украсете чашите от външната страна с пръчка канела и стръкове розмарин/лавандула
Сподели или принтирай рецептата