Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Обелете половината ананас и го нарежете на едро. Изсипете в гарафа или чаша за боле с нерафинирана захар. Добавете останалите плодове, виното, розе просеко и лимоновия сок и оставете да се охлади. Преди сервиране допълнете обилно с кубчета лед и долейте минерална вода и сервирайте ледено студено.
Съвет: Ако желаете, можете да пасирате парчетата ананас със захарта и да ги смесите с виното и просекото.
Екзотичната лятна сангрия може да се сервира и в издълбан ананас. Проверете обаче дали ананасът е "плътен" и евентуално го поставете върху поднос.
Сподели или принтирай рецептата