Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Продукти за 1 кекс с диаметър 22 cm:
Обелете ябълките, почистете семките и нарежете на резенчета. Мариновайте ябълковите резенчета с лимоновия сок и канелата и покрийте. Разделете жълтъците от белтъците и разбийте на пяна с омекналото масло, пудрата захар и ваниловата захар. Добавете бакпулвера и орехите и след това пресейте брашното. Разбийте белтъците на твърд сняг и добавете към сместа. Накрая прибавете маринованите ябълки. Напълнете сместа в намазана с масло и покрита с брашно форма за кекс и печете в предварително загрята фурна на 175°C за 60 минути. Оставете да изстине и извадете от формата за кекс. Поръсете с пудра захар.
Сподели или принтирай рецептата