Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Загрейте кокосовото мляко с овесената напитка, разбъркайте с овесените ядки, семената от чиа и захарта и гответе на умерен огън за около 3 минути, докато се сгъсти.
Разбъркайте заедно киселото мляко, прясното мляко и ванилията до гладкост. Смесете с хрупкавото мюсли, но не го оставяйте да престои твърде дълго, в противен случай ще стане твърде меко и вече няма да е хрупкаво.
Изплакнете добре киноата със студена вода. Сложете бадемовата напитка със захарта, сока от боровинки и боровинките в тенджера, разбъркайте киноата и оставете да заври. Намалете котлона и оставете да къкри със затворен капак за около 20 минути. След това махнете от котлона и оставете да престои за около 5 минути.
В широка купа напълнете и трите варианта един до друг с помощта на шпатула. Обелете кивито и нарежете на малки парченца. Гарнирайте мюслито с плодовете и поръсете с едро нарязани пекани и кокосови стърготини.
Сподели или принтирай рецептата