Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Оставете чая с кафявата захар да заври. Добавете канелените пръчици и анасон. Нарежете портокалите и лимоните на тънки филийки. Добавете към чая и го оставете да ври около 45 минути. Добавете стрък розмарин 10 минути, преди да изключите. Изсипете върху гроздовия сок и премахнете подправките. Напълнете пунша в чаши, гарнирайте с портокалови и лимонови резенчета. Сервирайте, докато е още топъл.
По желание: за вариант с алкохол добавете желаното количество бяло вино заедно с гроздовия сок.
Сподели или принтирай рецептата