Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За форма за печене с падащо дъно (Ø 26–28 см)
Разбийте 3 яйца с пудрата захар и ваниловата захар на пяна. Добавете брашното, бакпулвера и олиото и разбъркайте добре заедно. Намажете тавата с малко олио или краве масло и разпределете тестото в нея. Смесете изварата с едно яйце и пудинга на прах и разпределете с лъжица върху тестото в тавата. Използвайте дървено шиш или дръжката на дървена лъжица, за да пишете осмици в сместа, докато изварата се разпредели добре. Обелете крушите, нарежете ги наполовина и ги нарежете на големи парчета. Ревенът се нарязва на парчета с дължина 2-3 см. Поставете и двете върху сместа в тавата и печете в предварително загрятата фурна на 180 ° C за около 60 минути.
Сподели или принтирай рецептата